DOTARI SI RESURSE FOLOSITE IN ACTIVITATILE SCUBADIVER CENTER

Dive center-ul nostru din statiunea Eforie Sud - Capul Turcuui, situat chiar pe malul marii va ofera toate facilitatile necesare unei bune desfasurari a activitatilor de scufundare.
  * Spatiu dedicat pentru echipament
  * Fiset personal cu cheie pentru depozitarea obiectelor de valoare
  * Spatiu de relaxare
  * Grup sanitar cu apa curenta
  * Conexiune internet wireless
  * Facilitati pentru curatarea echipammentului
Dive Center Scubadiver - scufundari grup sanitar, apa curenta, conexiune internet


Flota Scubadiver are in componenta trei ambarcatiuni de tip RIB fiecare dintre acestea avand utilizare specifica. Doua dintre ambarcatiuni sunt dedicate scufundarilor la epave si scufundarilor de adancime, iar mezinul flotei este dedicat exclusiv cursurilor OWD si de specializare. Asiguram in acest fel o cat mai eficienta desfasurare a activitatilor de scufundare.
In anul 2016, Scubadiver Center promoveaza turismul subacvatic pe litoralul romanesc! Astfel, aveti sansa sa vizitati epavele incluse in viitorul "Muzeu subacvatic al Marii Negre" la preturi promotionale. Pentru mai multe informatii vizitati pagina dedicata acestui tip de scufundari - Scufundari la Epave.

Dive center-ul situat in Bucuresti pe strada Anestinelor nr.12, ofera toate conditiile pentru desfasurarea optima a sesiunilor de teorie.

Sesiunile de practica la bazin se desfasoara in cadrul Complexului Sportiv Olimpia - Bucuresti, in fiecare miercuri, incepand cu ora 20:30.

Dotari tehnice si echipamente folosite in activitatile de scufundare. Scubadiver Center este sigurul Dive Center din Romania, premiat de Fortele Navale Romane prin Centrul de Scafandri, pentru dotarile tehnice de inalta calitate!
Dive Center - Eforie Sud - Camera compresorului Dive Center - Eforie Sud - Blender NITROX TRIMIX TRIOX Dive Center - Eforie Sud - Blender NITROX TRIMIX TRIOX Dive Center - Eforie Sud - Analiza NITROX TRIMIX TRIOX Curs nitrox - eanX - calibrare Curs nitrox - eanX - masurare procent oxigen Dive Center - Eforie Sud - Camera echipamente scufundari ABC Dive Center - Eforie Sud


Divers Alert Network este cea mai mare asociatie din domeniul asigurarilor de scufundare dedicata sigurantei in scufundari. Oferind servicii de mai bine de 30 de ani, DAN furnizeaza asistenta pentru urgentele aparute la scufundari, informatii medicale, oportunitati de studiu pentru scafandri si multe alte programe in domeniul sigurantei in scufundari(D.A.N. - scuba safe). Fie ca abia incepi sa inveti sa te scufunzi sau esti un veteran al scufundarilor, DAN este alegerea ideala!
Scubadiver Center, instructorii si toti membri echipei de scafandri profesionisti, care activeaza in cadrul centrului de scufundari Scubadiver, sunt asigurati de DAN Europe
DAN Europe - Scubadiver Center este asigurat de DAN Europe


Showroom-ul XSPORT va ofera o gama variata de echipamente profesionale de scufundare de o inalta calitate, la preturi imbatabile. Fie ca sunteti scafandru incepator sau profesionist, la xsport.ro gasiti ceea ce cautati! De la masca, snorkel, labe de scafandru si costum de neopren, pana la Vesta BCD, butelie, regulator pentru scufundari sau alte echipamente pentru scufundari recreationale si scufundari tehnice, showroom-ul de echipamente de scufundari este locul ideal in care puteti gasi ceea ce aveti nevoie. O gama variata de seturi compuse din masca de snorkeling, tub si labe va permite sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Plecati in vacanta exotica pregatiti pentru snorkeling, inot sau scufundari! Achizitionarea unui set de snorkeling sau inchirierea unui echipament de scafandru, este mult mai costisitoare in strainatate.
Alegeti echipamente de scufundare sau snorkeling fabricate de producatori consacrati, pentru vacante de neuitat si scufundari sigure si confortabile. echipament scuba - scufundari

xsport.ro - echipamente scufundari la preturi imbatabile
DIVE GEAR SPECIALIST

  SCUBA QUOTE

"From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders. He is bolted to earth. But man has only to sink beneath the surface and he is free."

Captain Jacques-Yves Cousteau   

 

Copyright 2016 - divingromania.com. All rights reserved!
sitemap