WeDive - CEL MAI BUN CLUB DE SCUFUNDARI

Cu ocazia concursului Romanian Diving Award, organizat in 2013 de CENTRUL DE SCAFANDRI AL FORTELOR NAVALE ROMANE, WeDive a fost recompensat cu titlul de "CEL MAI BUN CLUB DE SCUFUNDARI", atat pentru rezultatele deosebite obtinute in cadrul concursului cat si pentru dotarile tehnice ale centrului de scufundari.
Competitia a avut loc in perioada 1 iunie - 1 septembrie 2013 si a avut ca principal scop promovarea scafandreriei si atragerea unui numar cat mai mare de tineri catre aceasta meserie, precum si incurajarea practicarii scufundarilor recreationale si dezvoltarea turismului subacvatic pe litoralul romanesc. Astfel, WeDive devine singura scoala de scufundari din Romania, recunoscuta si premiata pentru dotarile tehnice, profesionalism si inaltul nivel de pregatire al instructorilor de scufundari!
In cadrul aceluiasi concurs membri echipei WeDive au obtinut si premiile:
Locul I - SCAFANDRUL ANULUI 2013, Locul III - SCAFANDRUL ANULUI 2013 si ECHIPA ANULUI 2013
Va invitam sa vizionati imaginile de mai jos, surprinse atat in timpul concursului cat si la festivitatea de decernare a premiilor Romanian Diving Award.

Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge


  Recuperare Obiectiv - Romanian Diving Award - 28 August 2013  


Get the Flash Player to see this player.Articole din presa
Premii pentru cei mai priceputi scafandri
GALA DE PREMIERE - CONCURSUL ROMANIAN DIVING AWARD
A fost desemnat scafandrul anului, la Concursul Romanian Diving Award

 

Copyright 2016 - divingromania.com. All rights reserved!
sitemap