SSI - CURS DE SCUFUNDARI - OPEN WATER DIVER

Curs Scufundari

<< Inapoi la Cursuri Scufundari


FORMULAR DE INSCRIERE
CURS OWD si JUNIOR OWD

    Inscrierea la cursul de scufundari Open Water Diver, se poate face si online, completand acest formular:

Nume si prenume

Numar de telefon

Adresa e-mail

Data nasterii (zi/luna/an)

Adresa (strada, numar)

Oras

Cod Postal

Inaltime (cm)

Greutate (kg)
Marime pantof (35 .. 41 .. etc)

Sex Masculin   Feminin
Security Code
Pentru informatii curs scufundari OWD, apelati 0724.477.159


Program curs OWD:

Saptamana I

  Marti - 19:00 - Teorie I
  Miercuri - 20:30 - Practica la bazin
  Joi - 19:00 - Teorie II

Saptamana II

  Miercuri - 20:30 - Practica la bazin
  Sambata - 11:00 - Scufundari Eforie Sud
  Duminica - 10:00 - Scufundari Eforie Sud


SCUBA ONLINE QUIZ Testeaza-ti cunostintele din domeniul scufundarilor recreationale cu ajutorul testelor de scufundari disponibile online!

Inscrierea la cursul SSI Open Water Diver (OWD) este cea mai buna cale pentru a incepe aventura subacvatica, datorita recunoasterii internationale a cursurilor si brevetelor SSI! Cu o pregatire personalizata si acordand suficient timp fiecarui pas, ne asiguram ca te simti cu adevarat confortabil sub apa.
Open Water Diver este primul nivel de certificare scuba si permite scufundari pana la adancimea de 18 metri. Brevetul este valabil pe viata atata timp cat sanatatea iti permite sa practici acest sport sau pana cand este inlocuit cu un brevet de nivel superior (Advanced Open Water Diver).
Varsta minima pentru inscrierea la acest curs este de 10 ani pentru Junior Open Water Diver si 15 ani pentru Open Water Diver. Pregatirea Junior Open Water Diver este ajustata in mod adecvat pentru ca informatiile necesare sa fie asimilate de copii intr-un mod usor si distractiv.
In general un curs Open Water Diver este compus din 3 parti: Sesiune de Teorie, Antrenament la bazin si Scufundari in ape deschise.

Partea Teoretica:
Sistemul educational SSI va permite sa alegeti cand doriti sa studiati, in acest fel, puteti studia cand aveti timp conform programului dumneavoastra. In timpul pregatirii in sala de clasa si la piscina, veti invata tot ce trebuie sa stiti pentru a va scufunda la orice dive center, oriunde in lume. Toate informatiile privind componentele si utilizarea unui echipament de scufundare precum si notiunile esentiale privind fizica si dinamica scufundarilor va vor fi dezvaluite pe parcursul sesiunilor de teorie. Veti invata de asemenea cum sa va scufundati fara efort, pentru a va bucura de scufundari frumoase si sigure. Manualul online va permite sa recapitulati oricand, din confortul propriei case, informatiile primite in sala de clasa. SSI a dezvoltat sistemul Digital Learning care va permite sa accesati cursurile de pe computer, tableta sau telefon.

Pregatire la Piscina:
Pentru antrenamentul de la bazin si ape deschise instructorul va furnizeaza echipament specific de scufundare ca sa va simtiti confortabil in a "doua piele". Veti avea timp suficient de practica pentru a va adapta la mediul subacvatic inainte de a incepe scufundarile de pregatire in ape deschise. In timpul primei scufundari in bazin veti invata sa respirati sub apa, va veti obisnui cu echipamentul scuba si veti experimenta starea de imponderabilitate, plutind in masa apei cristalina si calda. Veti patrunde intr-un univers al linistii si al relaxarii. A doua scufundare in piscina va pregateste pentru exercitiile specifice pe care orice scafandru trebuie sa stie sa le faca.

Scufundari in ape deschise:
Veti finaliza cel putin 4 scufundari in ape deschise si veti avea posibilitate sa experimentati tot ce ati invatat in sesiunile de piscina. Pe parcursul scufundarilor in ape deschise veti putea admira peisajul subacvatic, veti aprecia frumusetea florei si diversitatea faunei subacatice. Scufundarile in apele Marii Negre va dau ocazia sa intalniti diferite specii de pesti, de la comunul guvid si pana la delicatii caluti de mare(seahorses). Puteti de asemenea intalni calcan, chefal, ace de mare, meduze, diferitele specii de crabi, rapane si alte moluste sau specii de crustacee, bancuri de hamsii si multe alte specii ale faunei marine. De asemenea puteti admira obiecte scufundate, ancore pierdute sau epave de masini. Marea neagra ascunde multe secrete, cursul Open Water Diver fiind primul pas catre descoperirea acestora. (Ape deschise poate fi definit ca: mare, ocean, lac).

Dupa finalizarea cu succes a sesiunilor de teorie, scufundarilor in piscina si scufundarilor in ape deschise, veti sustine un examen teoretic de tip grila, promovarea acestuia aducandu-va mult doritul brevet de scafandru Open Water Diver. Aventura subacvatica in cele mai frumoase locatii de scufundare abia incepe!INSCRIE-TE ACUM SI BENEFICIEZI DE 25% REDUCERE
CURSDURATALOCATIEPRET
Open Water Diver (OWD) & Junior Open Water Diver
        Cursurile incep in fiecare marti a saptamanii
        si se intind pe parcursul a doua saptamani.
5..14 zileBucuresti & Eforie Sud1200 ron - TVA inclus*
*Pretul afisat include reducerea de 25%

Multumesc SCUBADIVER, domn' profesor, Vlade, Dragos, tuturor....

Posted by Oana Pirvulete on Sunday, December 6, 2015


Antrenament la bazin.

Posted by Dan Gecui on Tuesday, April 8, 2014

 

Copyright 2016 - divingromania.com. All rights reserved!
sitemap